Mediyoga

MediYoga

MediYoga eller medicinsk yoga er en ganske blid og meget langsom form for yoga med dokumenteret positiv effekt på en lang række fysiske og psykiske ubalancer såsom: Stress & angst, udbrændthed, emotionel ubalance, tankemylder, søvnproblemer, spændinger i kroppen, ryg- og nakkeproblemer, fordøjelse, hormonbalance.

Vi trækker vejret dybt og bevæger os ganske stille og lytter til den inderste sandhed og skaber balance i krop og sjæl.

Du skal selv medbringe en yogamåtte og et tæppe og noget behageligt tøj, du kan bevæge dig i.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på mine hold. Er det for hårdt for dig, at sidde på yogamåtte på gulvet, er der rig mulighed for at være med siddende på en stol.

Du tilmelder dig et MediYoga forløb via events på min bookingside.

"Mette kan med sin bløde stemme og fantastiske vejledning føre mig gennem en times wellness som gør at min krop stille og roligt heler op. Min smerte i min hofte er væk og jeg mærker en forbedring af mave problemer. Stort tak til dig Mette for at gi mig ny energi.”.

”Det er en dejlig oplevelse at bruge 1 time på, at geare helt ned. Mette er supergod til, at guide os i Medi Yoga verden. Dejlig afslappet atmosfære og vi er ikke så mange på holdet, hvilket er et stort plus. Jeg kan helt klart anbefale Mette og hendes Medi Yoga hold. Åndedræt øvelser der får dig til at slappe af og geare ned.”"

” Jeg har nydt din MediYoga gennem efterår og vinter. Jeg synes at rummet vi er i og din evne til at skabe god stemning har dannet en fantastisk bund for MediYogaen, som jeg opfatter som en gave til min krop og mit sind. Jeg er altid gået glad hjem 😊”

"Jeg har deltaget i Mettes MediYoga kursus hen over vinteren. Det har været rigtig godt. Mette er en meget sympatisk person, som engagerer sig i det enkelte menneske. Der er plads til alle på kurset uanset niveau. Jeg har hen ad vinteren bemærket to positive forandringer. Det ene er at jeg sover bedre om natten. Vågner ikke så ofte og hvis det sker falder jeg hurtigt i søvn igen. Det andet er at min psoriasis har holdt sig meget mere i ro end det plejer på denne tid af året. En varm anbefaling herfra.”

Kvinde 62 år

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Din indbakke kommer ikke til at flyde over med post fra mig. Jeg nøjes med at sende dig info med nye tiltag, tilbud og brugbare øvelser. Jeg opbevarer dine data fortroligt og deler ikke med 3. part. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Adresse

Ormslevvej 485, 8260 Viby J.

 

 

 

Kontakt mig

+45 23 39 36 16
mail@mette-schmidt.dk

Vigtigt info

persondatapolitik