Behandlingen

 

 

 

 

 

En kropsterapeutisk behandling hos mig

Behandlingen foregår i et stort og lyst lokale. Der er varme i briksen. Du ligger på et lagen og får et tæppe over dig. Af hensyn til hygiejne vil jeg bede dig om selv at medbringe både lagen og tæppe. Behandlingen foregår i undertøj.

En typisk behandling tager udgangspunkt i en kort samtale om, hvad der fylder for dig i dit liv lige nu, både af fysisk og psykisk karakter.

Selve behandlingen kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse, samt samtale undervejs, hvor det giver mening at bevidstgøre kroppens reaktioner med sproget, herunder arbejdet med Indre Barn metode.

Indre Barn metode er en effektiv terapiform til at forløse traumer fra barndommen. Når vi bliver traumatiseret som børn af større eller mindre karakter, skaber vi overlevelsesmønstre, vi tager med os hele livet.
Det er derfor helt klassisk at de udfordringer vi står med som voksne har rod i barndomstraumer, måske endda nogle vi ikke tillægger særlig betydning. Det behøver ikke at være enkeltstående episoder og oplevelser, hvor man slet ikke er i tvivl om, at man blev traumatiseret. Det kan også være en mere generel oplevelse af at føle sig forkert, udenfor, ikke set, mødt og forstået i familien eller blandt andre mennesker.
De mønstre vi udviklede som børn udspiller sig fortsat i vores liv, når vi er voksne og vil ofte være dem, vi “støder ind i” i vores nære relationer, når vi ikke føler os mødt, hørt og forstået.

Gennem Indre Barn metoden skaber vi forbindelse til det Indre Barn, der fortsat længes efter at blive set og mødt i alt det, der var og er svært. 

Jeg oplever at metoden er yderst effektiv til forløsning og healing af traumer og at den i særdeleshed er effektiv sammen med kropsterapien, fordi ethvert traume har en fysisk manifestation. De har sat sig som spændingsmønstre i kroppen.

Priser

Kropsterapi 60 minutter 800 kr.

Kropsterapi – Ekstra tid / Indre Barn metode 90 minutter 1.150 kr.

Ny klient, mulighed 1: Kropsterapi 90 minutter 800 kr.

Ny klient, mulighed 2: Intropakke på 3 x 60 minutters behandling 2.100 kr. 

Klippekort 5 x 60 min. behandlinger 3.750 kr.  (klippekortet er gyldigt i 12 mdr.)


Der udstedes gavekort på behandlinger.


Behandlingen varer 1 eller 1,5 time (inkl. samtale samt af- og påklædning)

 

 

Afbud

Bliver du forhindret i at møde op til en behandling, beder jeg om afbud senest 24 timer før, online eller på SMS. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Din indbakke kommer ikke til at flyde over med post fra mig. Jeg nøjes med at sende dig info med nye tiltag, tilbud og brugbare øvelser. Jeg opbevarer dine data fortroligt og deler ikke med 3. part. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Adresse

Ormslevvej 485, 8260 Viby J.

 

 

 

Kontakt mig

+45 23 39 36 16
mail@mette-schmidt.dk

Vigtigt info

persondatapolitik