Andre siger 

 

 

 

 

 

Om kropsterapi hos Mette

”Jeg kan virkelig varmt anbefale Mette Schmidt. Hendes behandlinger går lige ind og tager fat hvor det kan løsne og gøre godt. Hun er super kompetent og dygtig og man føler sig tryg hos Mette. Det var en dybdegående og fantastisk behandling jeg fik. Tak Mette”

Ulla, selvstændig konsulent

“Jeg har været til behandling hos Mette flere gange, og går hver gang derfra i bedre stand og med let sænkede skuldre.

Mette er lyttende, nærværende og faglig dygtig, og formår at udføre en behagelig, men stadig virksom kropsbehandling.

De bedste anbefalinger herfra.”

Rasmus

“Mit første møde med kropsterapi var i sig selv ret grænseoverskridende, lige indtil jeg mødte Mette.

Hun er, med sit utrolig nærværende, empatisk, rummelige og positive væsen en sand fornøjelse at være i selskab med. – “Det klikkede bare”..

Hun har simpelthen en evne til at få én til at føle sig tryg, allerede efter de første 5 min. Hvordan hun så’n lige får “prikket” til de gemte/fastlåste oplevelser/muskler mv, skal jeg ikke lige kunne sige. Men effektiv, det har det i hvert fald været for mig!!

Så jeg kan uden tøven give Mette Schmidt min aller bedste anbefalinger, hun hjalp mig videre og hun er fortsat stedet jeg vil søge hen når jeg lige skal “have forbindelsen igen”..!!”

Jannie Østergaard

”Tak til Mette Schmidt for nænsom, nærværende og effektiv forløsning af spændinger ♥”

Annizette

“gode, sikre, bevidste og intuitive hænder, som gør rigtig godt. Kan stærkt anbefales til mange små og store “skavanker” og alment velvære”.

Steffen, pensioneret lærer

”Mettes kropsterapeutiske tilgang og hendes måde at behandle mig og min krop på er meget professionel. Metoder og redskaber er så dybt integreret i hende at hun ER det hun gør. Hun mestrer den hårfine balance mellem på samme tid at være nysgerrig og udfordrende samt tillidsvækkende og beroligende – dette i en grad så det er fuldstændig trygt at ”overgive” sig til hende. Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger af Mette.”

Lisbeth, psykolog

”Når jeg møder Mette, er de første følelser der rammer mig, glæde og stor hjertevarme.

Mette er så nærværende under behandlinger og hun formår gang på gang med rolig hånd, at hjælpe mig ind til det sted, der sådan har brug for at blive set.

Det er i fuld tillid og tryghed, at jeg lægger mig på briksen hos Mette og jeg går altid derfra lidt mere bevidst end da jeg kom”

Henriette, selvstændig

”Jeg kan varmt anbefale at få en kropsbehandling af Mette. Hun er kompetent og dygtig – især fordi hun er så indfølende, rolig og rummende.
Der er plads til alt hvad der nu kan finde på at dukke op af følelser og gammelt stof, når man giver sig til at bevæge og skubbe fastlåste og blokerede muskler og nervebaner.
Det giver SÅ meget mening for mig at have kroppen med i mit arbejde med selvudvikling og jeg går altid fra en behandling af Mette med en følelse af at være blevet lettere, mere hel og klogere på mig selv.”

Lene

”Mine Totum kropsbehandlinger hos Mette har, siden november 2019 og indtil Corona lukkede landet, hjulpet mig med at få “ryddet op på pulterkammeret” og få lidt bedre styr på al den usikkerhed og angst, jeg gik og tumlede med. Hun har på sin helt egen blide og empatiske facon hjulpet mig til at se ind i nogle af de dybeste kroge af mit sind. Hendes ord og behandling fulgte mig langt ud over tiden på briksen, og gav stof til eftertanke. Jeg er blevet udfordret på krop og sjæl, og blevet meget klogere på substansen af det hængedynd, jeg sad fast i.
Jeg har stadig et stykke vej at gå, men den del er jeg nødt til gå alene. Mette har vist mig vejen, og jeg er ikke bange for at jeg nok skal nå i mål. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger ”

Dorte, pensioneret projektmedarbejder

“Hos Mette er man i gode og kyndige hænder, der formår at løsne op i kroppens, undertiden uhensigtsmæssige reaktioner.“

Kirsten

”Jeg vidste ikke meget om Totum kropsterapi inden behandlingen hos Mette, men havde læst lidt om det. 
Jeg må blankt erkende at det var en stor oplevelse fra jeg kom ind i lokalet hvor der var en dejlig form for ro. Mettes professionelle måde at være til stede på fra spørgsmålene og til selve behandlingen. Det var en skøn fornemmelse, hvor jeg følte mig tryg, afslappet og samtidig hårdt (på den gode måde) da der både arbejdes med det fysiske/psykiske.
Så kan varmt anbefale Totum behandling hos Mette”

Dorthe, specialist

”Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Mette. 
Mette er dygtig, grundig og omsorgsfuld.
Jeg har før prøvet at få massage, men denne her behandling var helt anderledes pga den holistiske tilgang, hvor både krop og sind er i spil. Det er den bedste kropsterapeutiske behandling, jeg har prøvet. Jeg kommer helt sikkert igen.” 

Maria, gymnasielærer

”Blev modtaget i flotte lokaler, god briks og blødt tæppe. Behandlingen var meget grundig, 1,5 time, hun gik meget i dybden og fandt mange ømme punkter, da jeg bl.a. har meget slidte hofter, og overvejer operation, desuden døjer jeg med øm ryg /l lænd. Hun “lærte ” mig at trække vejret dybt dvs. slappe af. Jeg har tidligere modtaget kiropraktor behandling og zoneterapi, men Mettes var fuldt på højde med disse !!!! Derfor min varmeste anbefaling.”

Christian

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Din indbakke kommer ikke til at flyde over med post fra mig. Jeg nøjes med at sende dig info med nye tiltag, tilbud og brugbare øvelser. Jeg opbevarer dine data fortroligt og deler ikke med 3. part. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Adresse

Ormslevvej 485, 8260 Viby J.

 

 

 

Kontakt mig

+45 23 39 36 16
mail@mette-schmidt.dk

Vigtigt info

persondatapolitik